donderdag 22 oktober 2009

beeld en geluid



Wat gaat zo'n vakantieweek toch snel. Voor je 't weet is die week van "ontspannen" en "even niets doen" voorbij. Van dat "even niets doen"is nog helemaal niets gekomen. Iedere dag stond er wel weer wat gepland. Sport toernooi, zakenafspraak, Engelse les, enz. Vandaag hadden we allemaal "vrij" en zijn we naar het museum Beeld en Geluid in Hilversum geweest. Ontzettend leuk. Prachtig gebouw. Fascinerende architectuur! Genoeg beeld materiaal om je jeugdsentiment weer op te halen. Maar wat was het druk. We konden bijna nergens bijkomen om zelf iets te ondernemen. Met onze interactieve ring die we bij de ingang kregen, kon je een eigen profiel aanmaken en zo veel favoriete uitzendingen verzamelen. Maar dan moet je wel de kans krijgen achter een interactief beeldscherm plaats te kunnen nemen...
Jammer, want op zich vonden we het allemaal heel interessant. Gewoon nog een keertje gaan. Maar dan niet in de vakantie.

2 opmerkingen:

  1. Hé Barbara,
    Ik wil dat trouwalbum heel graag live zien! Kunnen we elkaar nog even zien voordat je er 2 mensen heel gelukkig mee gaat maken?
    En heeft Amber het goed gehad in Engeland?
    Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Barbara,
    Wat jammer dat het zo druk was.
    Wij zijn er een poos geleden op een zondag geweest en het was ontzettend leuk. Dus een tweede poging wagen. Tot binnenkort een keer. Ik hoor wel wanneer je kan.
    Groetjes, Agnes

    BeantwoordenVerwijderen