zondag 7 juni 2009

drop vReters



En dan ontdek je bij het instappen dat de ruit uit je auto is geslagen. Dat er overal glas ligt. Dat je cd speler er gelukkig nog in zit. Maar dat je navigatie systeem en toebehoren weg zijn. Gestolen. Gejat. Uit jouw auto onder jouw eigen carport in jouw "Achterhoekse" rustige plaatsje.
En dan ontdek je zelfs dat het doosje met dropjes helemaal leeg gegeten is! Hoe durven ze. Ik ben best wel boos. Laten ze van onze spullen afblijven. We zijn niet de enigen op ons pleintje. Bij buren is de carkit, de cd speler en het navigatiesysteem weg. Bij een ander is een mobieltje weg. Terwijl er een paspoort (ja, ongelooflijk maar echt waar) naast lag en die niet is meegenomen. Het ging de dieven dus duidelijk om dingen die ze snel kunnen verkopen. En weg is niet alleen je navigatiesysteem, maar ook je middag. Aangifte doen, verzekering bellen, autoglas bedrijf bellen, originele bon zoeken van het navigatiesysteem.
Wat een rotzakken. Stelletje dropvReters!

2 opmerkingen:

  1. En dan zeg je het nog netjes... Ik kan me je woede voorstellen. Ze zijn er dus duidelijk op uit geweest, aangezien er meerdere mensen de dupe zijn...Er zijn wel leukere dingen te doen in een weekend dan al die rompslomp!!
    Ik hoop dat de verzekering dit alles netjes regelt en dat je daar niet zo lang op moet wachten als destijds op een goede telefoon- en internetverbinding...Wat een gedoe (ook nog "eventjes" erbij!)Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lef hé!Op je eigen grond...Het ergste is nog wel dat je kostbare tijd weg is terwijl je er verder nooit meer iets van terug hoort.
    ..je titel vind ik dan wel weer leuk ;)
    Maar ja daar heb je ook niks an...Sterkte...

    BeantwoordenVerwijderen